تأثیر کیفیت محتوا در بهینه سازی

نگارش و تولید محتوای با کیفیت باید بخشی کلیدی از هر استراتژی بهینه سایزی باشد. البته تولید محتوای با کیفیت نیازمند آشنایی با ادبیات و مهارت نویسندگی است. شاید کسی نتواند مانند همینگوی بنویسد، اما این دلیل نمی‌شود برای نوشتن مقاله‌ای جذاب و خواندنی تلاش نکنیم.
اینکه منظور و هدف مقاله شما آگاهی‌بخشی، سرگرمی یا ترغیب افراد به کاری باشد، چندان مهم نیست. اگر محتوای شما ساختار ضعیفی داشته باشد، هر هدفی که در ذهنتان است را به کلی نابود خواهد کرد و خوانندگان قادر نخواهند بود، پیامتان را درک کنند و با آن ارتباط بگیرند.
هر مقاله‌ای که گذاشته می‌شود، باید یک پیام داشته باشد. این پیام هدف یا منظور در واقع همان دلیلی است که شما به خاطرش مقاله خود را می‌نویسید. قصد دارید چه چیزی به مخاطبان خود بگویید؟ پیامی که شما در نوشته‌های خود بیان می‌کنید، می‌تواند بسیار ساده باشد. مقاله‌ای که در سایت قرار می‌گیرد می‌تواند توضیحاتی مختصر در مورد محصول، خدمات یا فرآیندهای حمل و نقل به کاربران ارائه کند.


نوشته‌هایی که ساختار ضعیفی دارند، باعث می‌شوند مخاطبان پیام مطلب را درک نکنند. اما اگر شما روی موضوع مقاله خود به‌خوبی فکر کرده و آن را بدون هیچ گونه غلط دستور زبانی و املایی بنویسید، به احتمال زیاد کاربران سایت از مقاله شما استقبال می‌کنند.
اگر محتوای شما به‌درستی نوشته شده باشد و دارای ساختار خوبی باشد، به احتمال قوی بازدیدکنندگان در سایت‌تان باقی می‌مانند تا مقاله‌ای را که منتشر کرده‌اید تا انتها مطالعه کنند. این موضوع در نهایت به کاهش بانس ریت منجر می‌شود و به‌تدریج رتبه‌بندی سایت را در نتایج جستجو بهبود می‌بخشد.
زمانی که مطالب موجود در سایت به‌خوبی نوشته شوند، مخاطبان آسان‌تر از گذشته به شما اعتماد می‌کنند. اگر محتوای شما قابل خواندن و عاری از خطاهای تایپی باشد، مطمئناً حرفه‌ای و معتبر به نظر خواهد رسید. همین موضوع باعث می‌شود مخاطبان به سایت یا وبلاگ شما اعتماد کنند و ارتباط خوبی با آن داشته باشند. اگر مخاطبان به سایت شما اعتماد کنند، دوباره به سایتتان باز می‌گردند تا پست بعدی شما را بخوانند یا پست‌هایی که خوب نوشته شده‌اند، به احتمال زیاد بیشتر از سایر مطالب در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند و کاربران با علاقه درباره آن صحبت می‌کنند. برای اینکه مقاله‌تان در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود، در ابتدا باید خوانندگان را ترغیب کنید تا مقاله شما را مطالعه کنند. نکته مهم‌تر این است که به‌قدری باید مقاله شما را با ارزش بداند که آن را در صفحات اجتماعی خود به اشتراک بگذارند. مطمئن باشید محتوایی که ضعیف نوشته شده است به هیچ عنوان در به اشتراک گذاشته نخواهد شد، زیرا خوانندگان در اواسط کار خواندن متن را رها می‌کنند.
اگرچه تولید محتوای با کیفیت به صورت آنی رتبه سایت شما را ارتقا نمی‌دهد، اما مطمئن باشید در طولانی مدت، وضعیت سئو سایت را بهبود می‌بخشد و رتبه سایت‌تان را در نتایج جستجو بالا می‌برد.
مقالات جذاب نرخ تبدیل وب سایت شما را بالاتر خواهند برد. اگر شما بتوانید به شکلی تولید محتوا کنید که همۀ افراد به‌راحتی بتوانند مطالب‌تان را بخوانند و پیام مطالب‌تان را بیاموزند، مطمئن باشید باز هم به وب سایت شما مراجعه خواهند کرد.
در صورتی که در زمینه آموزش بازاریابی محتوا و آموزش سئو سؤالی برایتان به وجود آمده است، می‌توانید آن را در قسمت دیدگاه‌ها ثبت کنید. کارشناسان نوین با مطالعه و بررسی دقیق به سؤالات شما پاسخ خواهند داد.

بانس ریت (Bounce Rate)
بانس در لغت انگلیسی به معنای پرش یا گزاف‌گویی است. عبارت را می‌توان به طور لغوی، پس‌زدگی یا نرخ پرش معنا کرد. در مفهوم کامیپوتر و سئو، بانس ریت میزان بازدیدکنندگانی هستند که به سایت شما وارد می‌شوند و بدون آنکه از سایت‌تان خارج شوند، صفحات شما را بررسی می‌کنند، بر روی لینک‌هایتان کلیک می‌کنند یا حتی از سایت شما خارج می‌شوند. این خارج شدن از سایت دقیقاً همان پرشی است که درباره آن صحبت کردیم.

بانس ریت میزان بازدیدکنندگانی از سایت را نشان می‌دهد که وارد سایت شما شده‌اند و محتوای مورد نظر خود را پیدا نکرده‌اند، یا گرافیک سایت شما را نپسندیده‌اند یا کلاً از ورود به سایت شما پشیمان شده‌اند. میزان بانس ریت یا نرخ پرش بالا، نشان‌دهنده تجربه کاربری بدی است که سایت شما ارائه می‌کند. هرچه میزان آن کمتر باشد، سایت شما موفق‌تر است. بانس ریت کم نشان می‌دهد کاربران پس از ورود در سایت، به گشت و گذار در سایت شما ادامه می‌دهند و دیگر محتواهای شما را نیز مطالعه می‌کنند و از سایت شما به سایت‌های دیگر پرش نمی‌کنند.
از عواملی که باعث بالا رفتن میزان نرخ پرش می‌شود این است که زمانی که کاربر، کلمات کلیدی مورد نظر خود را در گوگل جستجو می‌کند و با سایت شما مواجه می‌شود، بر روی لینک سایت‌تان کلیک می‌کند. اما پس از ورود به سایت، محتوایی که به دنبالش بوده است را نمی‌تواند پیدا کند، به همین دلیل از سایت شما دلسرد می‌شود و آن را ترک می‌کند.
انتخاب رنگ نامناسب قالب و لوگوی سایت، نام شرکت، حجم بالای صفحات برای بارگذاری، استفاده از تصاویر بهینه سازی نشده برای صفحات وب از دیگر عواملی هستند که می‌توانند میزان بانس ریت یا نرخ پرش را افزایش دهند. برای آنکه بتوانید از میزان بانس ریت سایت خود بکاهید باید تمام فیلدها را در جای صحیح خود قرار دهید و از عبارات مناسب برای هدایت کاربران استفاده کنید.
ناوبری و هدایت کاربران از طریق سئو سایت و تبلیغات نیز از عوامل مهمی است که باید رعایت شود. ضمن آنکه کلیک کردن روی تبلیغاتی که لینک خارجی دارند، باعث می‌شود کاربران از سایت شما خارج شوند. همین دلیل می‌تواند میزان بانس ریت سایت شما را بالا ببرد. پس به تبلیغات و لینک بیلدینگ خود نیز توجه کنید.
برای محاسبه بانس ریت تعداد بازدیدکنندگانی که یک صفحه را دیده و از سایت خارج می شوند را بر تعداد همه بازدیدکنندگان تقسیم کنید. این عدد درصدی تقریبی است که گوگل آنالیز و الکسا در اختیار ما قرار می‌دهد. هرچه این عدد به دست آمده کوچک‌تر باشد، نشان می‌دهد طراحی سایت و محتوای شما مورد پسند بازدیدکنندگان قرار گرفته شده است.

برچسب ها:
اینستاگرام سپنتا را دنبال کنید...