یوست-سپنتا

آموزش کامل افزونه یوست سئو

  • انتشار : 30 آوریل 2019
  • ۷۳۷
  • دیدگاه‌ها برای آموزش کامل افزونه یوست سئو بسته هستند
  • دسته: سئو

بهترین و کامل ترین افزونه سئو سایت برای وردپرس، افزونه yoast seo می باشد که محبوبیت زیادی میان کاربران وردپرس دارد. این افزونه با قابلیت هایی که دارد باعث می شود تا حتی اگر اطلاعات کمی در مورد سئو و بهینه سازی سایت دارید، بتوانید به راحتی صفحات داخلی خود را بهینه سازی کنید. تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا با قابلیت های این افزونه قدرتمند و جادویی آشنا شوید. با خواندن این مقاله و قسمت دوم آن شما کار کردن با افزونه یوست سئو را کامل آموزش می بینید و قادر خواهید بود که صفحات داخلی سایتتان را بهینه کنید.

چرا افزونه yoast seo این قدر بین کاربران محبوبیت دارد؟

از آن جایی که در Yoast همه نکات سئو سایت لحاظ شده است، و همچنان توسط نخبگان وردپرس در حال توسعه است، طرفداران زیادی میان کاربران وردپرس پیدا کرده است. همین طور رایگان بودن این افزونه نیز جز مهم ترین دلایل محبوبیت این افزونه می باشد. خوشبختانه این پلاگین از زبان فارسی هم پشتیبانی می کند.

قابلیت های افزونه یوست سئو:

  • تجزیه و تحلیل کامل همه صفحات داخلی و ارائه راهکار جهت بهبود وضعیت سئو هر صفحه
  • بررسی میزان خوانایی نوشته‌ها برای کاربران
  • قابلیت اشتراک گذاری مطالب هر صفحه در شبکه های اجتماعی
  • قابلیت انتخاب تگ title (تگ عنوان) و تگ description (تگ توضیحات) برای هر صفحه
  • تهیه و تنظیم فایل robots.txt
  • تنظیمات فایل htaccess

لازم به ذکر است برای استفاده برخی امکانات  مثل ریدایرکت صفحات، پیش‌نمایش شبکه‌های اجتماعی باید نسخه پولی این افزونه را خریداری کنید.

افزونه یوست سئو همه نکات سئو داخلی برای صفحات را در نظر می گیرد. برای دانستن جدیدترین نکات سئو داخلی مقاله مهم ترین نکات سئو داخلی در سال 2019  را از دست ندهید.

دانلود و نصب افزونه یوست

برای دانلود این افزونه کافیست در مخزن وردپرس عبارت “yoast seo”  را جستجو کنید و افزونه را نصب کنید و سپس فعالش کنید.

پس از نصب منوی زیر به منوی وردپرس شما افزوده می شود.

منوی-یوست  

آموزش کامل افزونه یوست سئو:

حالا بیایید تا با هم هر کدام از این زیر منوها را بررسی کنیم:

پیشخوان:

منوی پیشخوان یوست -سپنتا

در بخش تب عمومی این منو، می توانید در قسمت پیکربندی سریع آموزش قدم به قدم این افزونه را بررسی کنید. اما اگر زمان کافی ندارید از این مرحله عبور کنید و آموزش ما را تا انتها دنبال کنید.

دکمه بازگشت به تنظیمات پیش فرض، همه تنظیماتی که تا کنون شما در این افزونه اعمال کرده اید را پاک می کند و به لحظه نصب افزونه باز می گردد.

در تب قابلیت ها، دقت کنید که همه آیتم ها روی حالت فعال شده تنظیم شده باشند. تا سئوی سایت با بالاترین دقت ممکن انجام شود.

در تب company info (اطلاعات شرکت)، اطلاعات عمومی وب سایت تان را باید قرار دهید. از جمله نام شرکت (یا شخص)، شعار، لوگو. پیشنهاد ما به شما این است که همه این مراحل را با دقت کافی انجام دهید. چرا که همه ی این تنظیمات در متا تگ های سایت به کار می روند و گوگل از این قسمت ها اطلاعات مهمی به دست می آورد.

در تب ابزارهای وب مستر، می توانید کدی که وب مستر تولز گوگل می دهد را در این قسمت جایگزین کنید تا به گوگل بفهمانید که مالک این سایت شمایید. اگر از قبل تایید ابزارهای وبمستر را انجام داده‌اید، نیازی به ورود مجدد آن‌ها نیست.

تب امنیت بیشتر به درد سایت هایی می خورد که چند نویسنده ای هستند. با فعال کردن این گزینه تنظیمات و تغییرات Yoast SEO  فقط برای مدیر سایت میسر می شود.

عنوان ها و متاها:

متاها و تگ ها افزونه یوست - سپنتا

یکی از نقص هایی که وردپرس دارد این است که در پیشخوان آن جایی برای ست کردن متا تگ ها وجود ندارد. این در حالی است که متاها در سئو سایت اهمیت بالایی دارند. افزونه یوست سئو این مشکل را برطرف کرده است. در منوی عنوان ها و متاها شما می توانید متا تگ های مورد نیاز وب سایت خودتان را تنظیم کنید.

در تب عمومی و در قسمت جدا کننده ی عنوان، می توانید سمبلی را انتخاب کنید که برای جدا کردن عنوان صفحه و اسم سایت به کار می رود. این که کدام نشانه را انتخاب کنید به سلیقه شخصی شما بر می گردد اما به طور معمول از نشانه | استفاده می کنند.

تب خانه مربوط به تنظیمات صفحه اصلی سایت شما ست. که معمولاً مهم ترین صفحه ی هر سایت محسوب می شود. با کلیک روی “ویرایش خود صفحه نمایشی” تنظیمات مربوط به متا تگ ها و سایر المان های سئو را برای این صفحه انجام دهید.

تب گونه های فرسته: اسم این تب برای من که خیلی گنگ و نامفهوم است به نظرم بهتر بود مترجمان افزونه یوست سئو اسم این افزونه را به فارسی بر نمی گرداندند. گونه های فرسته در حقیقت ترجمه post types است.  در این قسمت می توانید متا تگ های انواع مختلف نوشته، برگه و مدیا یا همان رسانه تنظیم کنید و برای هر  بخش جداگانه فرمت خاصی را در نظر بگیرید. عنوان قالب در این بخش همان تگ title و قالب توضیحات داده همان تگ description است. از آن جایی که در سئو سایت باید تگ description برای هر صفحه یکتا باشد، توصیه می کنیم که مقدار این تگ را برای هر صفحه جداگانه و در صفحه ی مربوط به خودش تنظیم کنید.

در بخش “روبات متا”، اگر تنظیمات را روی noindex بگذارید یعنی به موتور جستجو گفته اید که این صفحه را دنبال نکند و به این صفحات سر نزند پس اگر صفحه ای noindex باشد هیچ وقت در نتایج گوگل ایندکس نمی شود. پس حواستان باشد صفحاتی را که می خواهید در نتایج گوگل نمایش داده شوند را روی index بگذارید.

قسمت “تاریخ در پیشنمایش ریز”  را برای وقتی به ما  پیشنهاد می کنیم که مدام در حال تغییر برگه، نوشته (یا post type های دیگرتان) قبلی خود هستید. اگر این گزینه فعال باشد تاریخ به روز رسانی مقالات و نوشته هایتان به موتورهای جستجو نمایش داده می شود.

بخش “جعبه متای یوست سئو” در حالت پیش فرض روی نمایش دادن فعال است. این جعبه همان بخش اضافه شده هنگام نصب یوست سئو در انتهای هر صفحه است. شما هم دارید به این فکر می کنید که این گزینه چقدر به درد نخور است؟ باید بگوییم که این گزینه تنها به درد سایت های چند نویسنده ای می خورد تا اگر نویسنده بلد نبود اطلاعات درست وارد کند این جعبه اصلا در اختیارش نباشد.

در تب طبقه بندی برای تنظیم فرمت متا تگ های دسته ها، برچسب ها و … استفاده می شود. این تب هم گزینه هایی دارد که مشابه تب گونه های فرسته است.

در تب بایگانی متا تگ های بخش بایگانی های سایت مثل همه نوشته های یک تاریخ خاص، همه نوشته های یک نویسنده خاص، صفحه نمایش داده شده به عنوان نتایج جستجو، برگه 404 تنظیم می شوند و مشابه تب های قبلی است.

تب دیگر : بخش ” زیر صفحات بایگانی ” برای جلوگیری از نمایش صفحات بعدی آرشیو سایت در جستجوی داخلی می‌باشد. بهتر است این بخش فعال باشد تا گوگل با صفحات تکراری در سایت رو به رو نشود. تنظیمات بخش “متای کلمات کلیدی” مربوط به موتور جستجوی بینگ و یاهو است و در نتایج گوگل این آیتم تاثیری ندارد. اجبار افزودن برچسب “متا ربات “noodp به صورت کلی به سایت: این گزینه را در صورتی فعال کنید که  در دایرکتوری yahoo و DMOZ از سایتتان نامی برده باشید.  در غیر این صورت نیازی به فعال کردن این گزینه نیست.

در این قسمت از مقاله، علت محبوبیت افزونه yoast seo را مطرح کردیم و قابلیت های این افزونه را شرح دادیم. نحوه نصب این افزونه و تب پیشخوان آن هم با جزییات کامل توضیح داده شد. برای دانستن عملکرد مابقی تب های این افزونه، و نحوه سئو کردن هر صفحه، بخش دوم این مقاله را از دست ندهید.

 

 

 

 

برچسب ها:

مقالات مرتبط

افت رتبه ناگهانی در گوگل

7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت

دیدگاه‌ها برای 7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت بسته هستند
۲,۲۰۸
7 روش سئو کلاه خاکستری

7 روش اساسی در سئو کلاه خاکستری

دیدگاه‌ها برای 7 روش اساسی در سئو کلاه خاکستری بسته هستند
۲,۲۱۵
سئو کلاه خاکستری

مزایا و معایب سئو کلاه خاکستری

دیدگاه‌ها برای مزایا و معایب سئو کلاه خاکستری بسته هستند
۱,۸۷۰
تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302

ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 چه تفاوتی دارند؟

دیدگاه‌ها برای ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 چه تفاوتی دارند؟ بسته هستند
۱,۲۰۳
اینستاگرام سپنتا را دنبال کنید...