پیج آتوریتی

دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست و چگونه دامین آتوریتی و پیج آتوریتی را افزایش دهیم؟

  • انتشار : 17 می 2019
  • ۱,۰۷۱
  • دیدگاه‌ها برای دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست و چگونه دامین آتوریتی و پیج آتوریتی را افزایش دهیم؟ بسته هستند
  • دسته: سئو, قوانین سئو

در این مقاله به بررسی دو مفهوم دامین آتوریتی (Domain Authority) و پیج آتوریتی (Page Authority) که در سئو سایت اهمیت دارند، می پردازیم و نحوه افزایش آن ها را بررسی می کنیم.

سایت moz که قوانین سئو را منتشر می کند و معتبرترین سایت در حوزه سئو است، 2 عامل دامین آتوریتی و پیج آتوریتی را به عنوان عوامل مهم و تاثیر گذار در رتبه بندی سایت ها ذکر کرده است. عواملی که باعث افزایش و بهبود این دو مقدار برای هر سایت می شوند تعداد بک لینک ها، Moz Rank و Moz Trust هستند. دامین آتوریتی به فارسی اعتبار دامنه و پیج آتوریتی به فارسی اعتبار یک صفحه از سایت ترجمه می شوند.

تعریف دامین آتوریتی و پیج آتوریتی

برای درک بهتر این دو مفهوم مثالی می زنم: دامین آتوریتی در حقیقت مثل اعتبار یک خاندان است و پیج آتوریتی اعتبار یک فرد از آن خاندان! مثلا اعتبار خانواده بختیاری بالا است که خانواده بختیاری همان دامین آتوریتی هستند. اعتبار امین از خانواده بختیاری ها فلان قدر است که اعتبار امین همان پیج آتوریتی است. ممکن است امین یا یکی دیگر از اعضای خانواده بختیاری فرزند ناخلفی باشد در این صورت با این که اعتبار خانواده بختیاری بالا است اما اعتبار امین از این خانواده پایین است. یعنی دامین آتوریتی بالا است اما پیج آتوریتی پایین است. همین طور ممکن است اعتبار خانواده ای پایین باشد اما اعتبار فرزند آن خانواده بالا باشد. در این صورت آن فرزند می تواند تا حدی اعتبار خانواده خود را بالا ببرد. پس پیج آتوریتی بالا می تواند روی دامین آتوریتی اثر بگذارد و مقدار آن را بالا ببرد.

تشخیص دامین آتوریتی و پیج آتوریتی یک سایت

دامین آتوریتی در مقابل پیج آتوریتی

برای این که بفهمید مقدار دامین آتوریتی و پیج آتوریتی یک سایت چقدر است، می توانید از اکستنشن mozbar برای مرورگر خود استفاده کنید. در این صورت وارد هر سایتی که می شوید می توانید دامین آتوریتی و پیج آتوریتی آن را ببینید. راه دیگر هم استفاده از خود سایت moz هست می توانید از ابزار moz site explorer آن استفاده کنید. فقط توجه کنید که از سایت moz با هر ای پی روزانه فقط 3 بار می توانید استفاده کنید مگر این که اشتراک بخرید.

حالا ممکن هست این سوال برای شما پیش آمده باشد که دامین آتوریتی و پیج آتوریتی سایتتان چقدر باشد خوب است؟ اگر بخواهیم مقدار پیج آتوریتی و دامین آتوریتی را مرز بندی کنیم و رتبه دهیم می گوییم:

مقدار کمتر از 20 نشانه بی اعتبار بودن سایت نزد موتورهای جستجو است.

بین 20 تا 30 برای سایت های نو پا مقدار خوبی است.

بین 30 تا 40 متوسط است.

بین 40 تا 50 نشان دهنده این است که سایت معتبری است.

بین 50 تا 70 نشان دهنده قدرت و قوی بودن یک سایت است

بالای 70 بسیار بسیار عالی است که در این کمتر سایتی این گونه است.

نکته مهم : توجه کنید که اعداد بالا برای پیج آتوریتی صفحه اول سایت است و قطعاً دامین آتوریتی با اختلاف حدود ۱۰ تایی، عدد پایین تری دارد. به این نکته هم توجه کنید که معمولاً پیج آتوریتی اولین صفحه سایت از بقیه صفحات بیشتر است.

چگونه دامین آتوریتی و پیج آتوریتی سایت خود را بالا ببریم؟

بالا بردن دامین آتوریتی و پیج آتوریتی

حتما حتما نکات سئو داخلی را در سایت خود رعایت کنید و این نکته را جدی بگیرید. برای مطالعه نکات به روز سئو داخلی مقاله مهم ترین نکات سئو داخلی در سال 2019 را مطالعه کنید.

  • بک لینک های داده شده به سایتتان را چک کنید تا اسپم نباشد اگر اسپم از ابزار disavow گوگل استفاده کنید. اگر با طرز کار این ابزار آشنایی ندارید مقاله درباره ابزار disavow گوگل چه می دانید را بخوانید.
  • سعی کنید بک لینک های خوب به سایتتان بدهید. پیشنهاد ما این است که به جای این که در یک سایت چند بار لینک بگذارید، در چند سایت یک بار لینک بگذارید! مثلا به جای این که در یک سایت 5 لینک بگذارید در 5 سایت یک لینک بگذارید. در مقاله 3 روش خلاقانه برای ساخت بک لینک روش های جالبی برای گرفتن بک لینک های با کیفیت عالی آموزش داده ایم.
  • از تولید محتوا و لینک سازی داخلی هم هرگز غافل نشوید.

جمع بندی مطالب آتوریتی و پیج آتوریتی

در این مقاله مفاهیم دامین آتوریتی و پیج آتوریتی را بررسی کردیم. این نکته را به یاد داشته باشید که اگر صفحه ای را جدید می سازید معمولاً پیج آتوریتی آن صفحه 1 یا 0 است که این نشان دهنده بد بودن محتوای آن نیست. بلکه باید مدتی صبر کنید تا ربات ها مقدار واقعی پیج آتوریتی را بفهمند. نکته آخر هم این که ممکن است سایتی اسپم باشد و دامین آتوریتی بالایی داشته باشد!

برچسب ها:

مقالات مرتبط

افت رتبه ناگهانی در گوگل

7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت

دیدگاه‌ها برای 7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت بسته هستند
۲,۳۸۸
7 روش سئو کلاه خاکستری

7 روش اساسی در سئو کلاه خاکستری

دیدگاه‌ها برای 7 روش اساسی در سئو کلاه خاکستری بسته هستند
۲,۴۲۴
سئو کلاه خاکستری

مزایا و معایب سئو کلاه خاکستری

دیدگاه‌ها برای مزایا و معایب سئو کلاه خاکستری بسته هستند
۲,۰۶۹
تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302

ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 چه تفاوتی دارند؟

دیدگاه‌ها برای ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 چه تفاوتی دارند؟ بسته هستند
۱,۳۱۷
اینستاگرام سپنتا را دنبال کنید...