7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت
- انتشار : 23 ژوئن 2019
- ۲,۳۴۵
- دیدگاهها برای 7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت بسته هستند
- دسته: سئو
حتما برای شما هم پیش آمده است که سایتتان بعد از این که جزء نتایج صفحه اول گوگل قرار گرفته، گاهی وقت ها جایگاه خودش را به طور ناگهانی از دست داده و رتبه اش نزول پیدا کرده است. در این مقاله به طور مفصل در خصوص علل ناگهانی افت سئو سایت و افت رتبه در گوگل توضیح می دهیم و 7 دلیل اصلی در رابطه با این موضوع را با هم بررسی می کنیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
روش اول- الگوریتم های گوگل را چک کنید.
اولین روشی که هنگام افت رتبه سایت آن را به شما پیشنهاد می کنیم، این است که بقیه رقیبانتان را هم در نتایج گوگل چک کنید که آیا آن ها هم به طور ناگهانی دچار مشکلی مشابه شما شده اند یا خیر. اگر دیدید آن ها هم جایگاه قبلیشان را از دست داده اند، اصلا نگران نباشید و کاملا خونسرد باشید. زیرا گوگل در حال تست کردن الگوریتم های خودش است و به زودی رتبه بندی ها به حالت قبلیشان باز می گردند.
یکی از ابزارهایی که با آن می توانید تغییرات جایگاه های سایت ها را برای یک کلمه کلیدی خاص بررسی کنید، سایت Serpstat.com است که تاریخچه 100 تغییر اصلی در رتبه بندی سایت ها برای کلمه کلیدی مورد نظر شما را بررسی می کند.
در این مقاله به توضیح اولین روش در خصوص افت ناگهانی رتبه سایت پرداختیم. با مقالات بعدی ما همراه باشید تا 6 عامل دیگر را با هم بررسی کنیم.
روش دوم- محتواهای قدیمی در سایت قرار ندهید
دومین عاملی که باعث افت رتبه در گوگل می شوند، استفاده از محتواهای قدیمی است. اگر مقالات و اخباری که در سایت خود درج می کنید جدید نباشند، باید منتظر افول هر چه سریع تر رتبه سایت خود باشید. مقالاتی که به روز نیستند، bounce rate یا نرخ پرش سایت شما را افزایش می دهند. البته باید به کاربران حق بدهید. مثلا هیچ کس دوست ندارد جدید ترین نکات سئو سایت در سال 2012 را بخواند! چنین مقالاتی نه لینک می خورند و نه به اشتراک گذاشته می شوند.
در چنین شرایطی بهترین کار تولید محتوای به روز و منظم است. مثلا هر دو روز یک بار یا هر سه روز یک بار در سایت خود مقاله ای جدید درج کنید و تبلیغات مناسب انجام دهید تا کاربران سایتتان را حفظ کنید. همچنین می توانید مقالات قدیمی ای که در سایتتان هست هم برای این که خاک نخورد، به روز کنید و نکات به روزتر را در آن ها قرار دهید. مثلا اگر در سایت خود مقاله ای در خصوص آموزش جامع وب مستر تولز گوگل دارید، الان که سرچ کنسول گوگل آمده، کافیست همان مقاله قبلی را آپدیت کنید.