نقش روابط عمومی در برندسازی
- انتشار : 11 مارس 2017
- ۲,۸۵۴
- بدون نظر
- دسته: دستهبندی نشده
همیشه از اهمیت خاصی در تجارت برخوردار بوده است. در هر تجارت و بازاری مشتریان حرف اول را میزنند و این مشتریان هستند که با تقاضاهای خود و تغییر سلیقههایی که به دلایل مختلف با سرعت بالایی اتفاق میافتد رفتار تولیدکنندگان و صاحبان برندها را هدایت میکنند. از آنجا که امروزه به دلیل گسترش امکانات متعدد و عرضه کالای مورد نیاز مشتریان به شکلهای مختلف موجب شده است مشتریان بهراحتی بتوانند انتخابهای متعددی داشته باشند، بنابراین این شرکتها و برندها هستند که باید بتوانند در ذهن مشتریان نفوذ کرده و با ارائه خدمات مناسب و اعتباری که برای خود کسب میکنند مشتریان را به سمت خرید از شرکت خود سوق دهند.
در مقایسه با سالهای گذشته که بر اهمیت تبلیغات در برندسازی تأکید میشد، امروزه بر نقش نحوه برقراری رابطه با مشتریان و مخاطبان به عنوان عامل اصلی در برندسازی اشاره میشود. نوع رفتاری که صاحبان برندها و شرکتها با مشتریان و مخاطبان خود دارند، بهترین معرف و تبلیغات هر برند است که علاوه بر اینکه میتواند ارتباط با مشتریان کنونی را حفظ و پایدار کند، بلکه میتواند در جذب مشتریان جدید نیز بسیار مؤثر باشد.
بخش روابط عمومی هر سازمان یا شرکتی مهمترین و اصلیترین عنصر در برندسازی است. تبلیغات با اینکه نقش مهمی میتواند در شناساندن و معرفی یک کالا و شرکت داشته باشد، ولی تنها از طریق برقراری رابطه مناسب با مشتریان و مخاطبان است که یک شرکت یا یک نام تجاری میتواند مشتریان دائمی برای خود کسب کند و در نتیجه تبدیل به یک برند شود. امروزه نحوه پاسخگویی به نیازها و تقاضاهای مشتریان اصلیترین راه شناسایی و خوشنامی یک نام تجاری است.
بخش روابط عمومی هر شرکت است که میتواند با مشتریان به نحو مناسبی ارتباط برقرار کرده و با اطلاعاتی که از طریق این ارتباط از تقاضاهای مشتریان و نیازها و سلایق آنها کسب میکند بتواند ارتباط میان مشتریان و برند را قویتر کرده و به تداوم ارتباط آنها کمک کند.
هر چقدر قسمت روابط عمومی شرکتی بتواند وظایف خود را بهدرستی انجام دهد و در انتقال اطلاعات از مشتریان به صاحبان برندها و از برندها به مشتریان موفق عمل کند و یک ارتباط پویا و دائمی بین آنها ایجاد کند میتواند به حفظ یک برند، خوشنامی آن و موفقیت در عرصه رقابت با دیگر برندها کمک بسزایی کند.
میتوان گفت افراد و کارکنانی که برای بخش روابط عمومی هر شرکت یا سازمانی انتخاب میشوند، از اهمیت زیادی برخوردار هستند و باید با دقت و بر اساس صلاحیتهای مناسب جهت این بخش انتخاب شوند. انتخاب افراد شایسته، متخصص و با تجربه در این بخش میتواند در تحقق هدف برندسازی یک شرکت نقش اساسی و مهمی داشته باشد.