CTR یا نرخ کلیک

روش افزایش CTR در سئو سایت چیست؟

  • انتشار : 18 می 2019
  • ۱,۰۲۹
  • دیدگاه‌ها برای روش افزایش CTR در سئو سایت چیست؟ بسته هستند
  • دسته: سئو

در این مقاله به تعریف CTR و Impression می پردازیم و نقش آن را در سئو سایت بررسی می کنیم. سپس خواهیم گفت که چطور می توان CTR سایت را بالا برد.

برای CTR که مخفف Click through Rate می باشد، کوتاه ترین تعریفی که در فارسی می توان پیدا کرد، نرخ کلیک است. هنگامی که کاربر کلمه ای در گوگل سرچ می کند، سایت های مختلفی را در نتایج مشاهده می کند. سپس تصمیم می گیرد که روی کدام لینک کلیک کند. نرخ کلیک یا CTR درصدی کاربرانی هستند که از بین سایت های نمایش داده شده در نتایج، روی سایت شما کلیک می کنند. CTR با Impression فرق دارد.

Impression چیست؟

عددی که Impression نشان می دهد، در حقیقت تعداد دفعاتی است که سایت شما در نتایج گوگل آمده است و کاربر هم آن را مشاهده کرده است. برای مثال فرض کنیم سایت شما با یک کلمه کلیدی صفحه اول باشد، در این صورت هنگام جستجو حتی اگر کاربر روی آن کلیک هم نکند، باز این یک impression برای سایت شما محسوب می شود. اگر سایت شما با تصویر یا باکس هایی مثل نقشه گوگل هم جز نتایج باشد، impression به حساب می آید. حال اگر سایت شما در صفحه دوم نتایج گوگل باشد، و کاربر هنگام جستجو صفحه دوم را نبیند، impression برای سایت شما محسوب نمی شود. اما اگر صفحه دوم را ببیند ولی سایت شما جز آخرین لینک های صفحه دوم باشد و کاربر هم تا پایین صفحه اسکرول نکند، باز این یک impression به حساب می آید.

تحقیقات نشان می دهد، رتبه اول گوگل بیشترین نرخ کلیک یا همان CTR را دارد. CTR در موبایل 24% و در دسکتاپ 32% است.  به همین علت است که بر سر لینک 1 گوگل جنگ و دعوا بسیار است!

ctr در موبایل و دسکتاپ

چگونه CTR سایت را بالا ببریم؟

وقتی کاربر مطلبی را در گوگل جستجو می کند، طی مدت زمان کوتاهی از بین نتایج نشان داده شده تصمیم می گیرد که باید روی کدام لینک کلیک کند. نام دامنه، عنوان هر سایت ( تگ title)، توضیحات زیر عنوان (تگ description)، سیستم امتیاز دهی ستاره (در صورت وجود) از جمله مواردی هستند که روی تصمیم کاربر تاثیر می گذارند که کدام نتیجه را کلیک کند.

نکته ای که ما در گروه سپنتا قبل از طراحی سایت، همیشه به مشتریان خود یاداوری می کنیم، این است که دامنه خود را با توجه به کلمه کلیدی مورد نظرشان انتخاب کنند. مثلا اگر کار شما فقط سئو سایت است، هنگام انتخاب دامنه حتما کلمه seo را در نام دامنه به کار ببرید.

همان طور که در مقاله مهم ترین نکات سئو داخلی در سال 2019 هم توضیح دادیم، عنوان هر صفحه را در تگ title قرار می دهیم که طول آن حدود 70 کاراکتر باید باشد. بهتر است برای افزایش نرخ CTR، کلماتی مثل بهترین، قیمت، ارزان، جامع به کار ببرید و یا در ابتدای عنوان عدد قرار دهید. مثلا “7 راهکار جدید برای بهبود سئو سایت”.

در تگ توضیحات، به تعداد 320 کاراکتر مجازید که هر مطلبی بنویسید تا بتوانید کاربر را به سایت خود جذب کنید. بهتر است در این بخش توضیحاتی قرار دهید که به خوبی توصیف کننده آن صفحه از سایت باشد. پیشنهاد می کنیم از کلماتی مثل “همراه با آموزش تصویری یا ویدیویی”، “همراه با تخفیف ویژه” استفاده کنید تا کاربر را جذب کنید.

سیستم امتیاز دهی باعث تفاوت سایت شما با سایر سایت های موجود در نتایج می شود. چون اکثر سایت ها از سیستم امتیاز دهی استفاده نمی کنند. اگر شما از این روش استفاده کنید تا حد زیادی می توانید CTR سایتتان را بالا ببرید.

جمع بندی اهمیت CTR سایت:

در این مقاله به توضیح CTR پرداختیم و تفاوت آن را با Impression بررسی کردیم. CTR در صورتی بالا می رود که کاربر روی لینک سایت کلیک کند ولی مقدار Impression در صورتی که کاربر فقط لینک را مشاهده کند هم بالا می رود. در ادامه نیز راه کارهای بهبود CTR را بررسی کردیم. از آن جایی که هر چه بازدید کاربر و رتبه سایت در نتایج گوگل بهتر شود، مقدار CTR هم بیشتر می شود، می توان گفت که در سال 2019 یکی از فاکتور های مهم برای بهبود سئو سایت همین مقدار CTR است.

برچسب ها:

مقالات مرتبط

افت رتبه ناگهانی در گوگل

7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت

دیدگاه‌ها برای 7 راه تشخیص علت افت رتبه سایت بسته هستند
۲,۳۵۲
7 روش سئو کلاه خاکستری

7 روش اساسی در سئو کلاه خاکستری

دیدگاه‌ها برای 7 روش اساسی در سئو کلاه خاکستری بسته هستند
۲,۳۷۹
سئو کلاه خاکستری

مزایا و معایب سئو کلاه خاکستری

دیدگاه‌ها برای مزایا و معایب سئو کلاه خاکستری بسته هستند
۲,۰۳۷
تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302

ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 چه تفاوتی دارند؟

دیدگاه‌ها برای ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 چه تفاوتی دارند؟ بسته هستند
۱,۲۹۹
اینستاگرام سپنتا را دنبال کنید...