تعریف سوشیال مارکتینگ
- انتشار : 15 ژانویه 2017
- ۲,۴۵۴
- بدون نظر
- دسته: سوشیال مارکتینگ
ابزاری برای به دست آوردن ترافیک و جلب توجه به طراحی سایت است. سوشیال مارکتینگ بیشتر بر ایجاد محتوا استوار است. هرچه میزان ترافیک و اشتراکگذاری بالاتر برود، میزان اعتبار کسب و کار بالاتر خواهد رفت. این سبک بازاریابی به نوعی دهان به دهان با استفاده از اینترنت و ابزارهای آن است. این ابزارها بهراحتی در دسترس همگان است و تکرار و پرورش نام تجاری کسب و کار شما که یکی از اصول بازاریابی است را به دنبال خواهد داشت. علاوه بر اینکه این سبک ارزانقیمت است، به تشکیل کمپینهای بازاریابی کسب و کار شما کمک میکند و افراد ناآگاهانه به تبلیغ رایگان تجارت شما میپردازند و آن را گسترش میدهند.
یکی از معیارهای رنک شما در موتورهای جستجو شبکههای اجتماعی و تعداد اشتراکگذاری و لایکهای آنان به کسب و کارتان است. از طریق شبکههای اجتماعی مشتریان با شما تعامل نزدیک دارند و شما را در کنار خود احساس خواهند کرد.
جذب کاربر در سوشیال مارکتینگ
برای کاربران صفحه خود سؤالهایی مطرح کنید که باعث تفکر آنها شود. البته باید توجه داشته باشید سؤالهایی که در نظر دارید خیلی عمیق نباشد، به طوری که طرفداران احساس کنند جواب دادن به سؤال شما بسیار سخت است. این یک تکنیک ساده در بازاریابی اینترنتی است، فقط کافی است سؤال خود را بپرسید و منتظر پاسخ باشید. با استفاده از این تکنیک میتوانید کاربران را به فعالیت، کامنت گذاشتن و لایک کردن تحریک کنید.
سعی کنید مطالبی که برای کاربران خود پست میکنید حاوی اطلاعات مفیدی باشد. شما میتوانید این کار را از طریق مقالههای جالب یا ویدئوهای جذاب انجام دهید. اگر شما محتوای تازه و مرتبط را در صفحه خود قرار دهید، مطمئناً کاربران برای دیدن مطالب و پستهای جالبتر به صفحه شما باز میگردند.
با معرفی وب سایت خود، به کاربران این پیام را میرسانید که دقیقاً فعالیتهای شما در چه زمینهای است و این به انتقال بیشتر و بهتر اطلاعات به کاربران کمک میکند تا بتوانند کسب و کار شما را بهتر بشناسند.
زمان پستگذاری یکی از عوامل بسیار مهم در بازاریابی اینترنتی است. باید بدانید که چه ساعاتی از روز و چه روزهایی در هفته، کاربران دوست دارند با چه نوع محتوایی مواجه شوند و از چه مطالبی استفاده کنند.
همین نکات ریز در بازاریابی اینترنتی است که میتواند کسب و کار شما را رونق ببخشد و شما را به سمت موفقیت سوق دهد.
به عنوان مثال پس از ساعت ناهار، اکثر افراد به دنبال پستهای سرگرمکننده و خندهدار هستند تا ساعاتی را به استراحت بپردازند و از مشغلههای کاری به دور باشند. اگر در این ساعات مقالهای بگذارید، حتی اگر بسیار مفید باشد مورد استقبال قرار نخواهد گرفت. زیرا در آن بازه زمانی کاربران نیازمند استراحت و سرگرمی هستند و جذب مقالههای علمی شما نمیشوند.